De oplossingen van Dutch Mountain Marketing

'Maak een duidelijke keuze wie je wilt zijn en waar je voor staat'

- Ivar, Dutch Mountaineer

Strategische Marketing

Alles wat je doet is gebaseerd op een sterke strategie. Dat dient als fundament voor al je marketingactiviteiten en communicatie. Vanuit dat fundament ga ik voor je  aan het werk.

Je wilt zekerheid of je strategie nog steeds de juiste is? Een externe frisse blik met kennis van jouw markt helpt je bij het beoordelen hiervan. Ik toets je huidige strategische marketingplan, of stel deze samen met je op. Dit geeft jou en je medewerkers meer houvast bij je dagelijkse bezigheden binnen je onderneming.

Branding

Waar staat je bedrijf of product voor? Ik help je bij het versterken van je merk, zodat je doelgroep weet waar het voor staat en waarin je je onderscheid van de concurrentie.

Communicatie

Laat op de juiste manier van je horen. Heeft je camping een unieke ligging of werk je samen met een attractiepark in de buurt? Ik schrijf persberichten, social media posts en nieuwsbrieven met de juiste toon voor jouw doelgroep en zorg dat je potentiële klanten geïnformeerd en betrokken worden.

Productintroducties

Je jachtwerf heeft een prachtige nieuwe boot ontwikkeld en je wilt deze op de juiste en meest effectieve wijze (internationaal) introduceren. Samen met jou creëren we een creatieve campagne of productlancering en voeren deze uit.

Marketing over de grens

Jouw haven heeft best al wat buitenlandse passanten. Toch zegt je gevoel dat er over de grens meer te halen valt. Ik analyseer en geef advies hoe we je omzet onder buitenlandse toeristen kunnen vergroten.